Gambas dulces y sabrosas
- Tiempo total 0 min
- 0 min
Preparación - 0 min
Cocción - 0 min
Refrigeración
Electrodomésticos compatibles (3)
Ingredientes
6 personas
750 g de gambas crudas peladas, congeladas
1.5 pera
180 ml de agua
1.5 diente de ajo
1.5 cucharada de salsa de ostras
1.5 cucharadita ActiFry de maicena
1.5 cucharadita de salsa de soja
1.5 cucharadita de azúcar moreno
1.5 cucharada ActiFry de aceite
Sal y pimienta
Preparación
Paso 1 /7
Peel the pear and remove the pips. Cut into 3-4 cm cubes. Roll the pieces of pear in the brown sugar. Set aside.
Paso 2 /7
Finely chop the garlic.
Paso 3 /7
Coat the prawns in cornflour.
Paso 4 /7
Mix the garlic, oyster sauce, water and soy sauce in a bowl.
Paso 5 /7
Place the prawns in the pan on the handle side and place the pear on top. Pour the oyster sauce, water and soy sauce mixture into the opposite side of the pan. Drizzle the pear with oil. Close the lid.
Paso 6 /7
Cook for the time indicated.
Paso 7 /7
Serve the prawns with steamed jasmine rice and sprinkle with chopped dill.